SUB-MENU

Basislidmaatschap

Vertrouw op onze deskundige hulp en advies!

Zelfstandigen Bouw weet waar jij als zzp’er tegenaan kunt lopen. Zaken die erbij komen kijken, terwijl je het liefst dóór wilt. Met het basislidmaatschap van Zelfstandigen Bouw kun je bij ons terecht voor informatie en advies die je nodig hebt om makkelijk te ondernemen. We komen op voor de belangen van zzp’ers bij de overheid, verzekeraars en aannemers. Want jouw zaak is onze zaak, zo zien wij dat.

Juridisch advies en informatie

Als lid weet je één ding zeker: Zelfstandigen Bouw staat voor je klaar. Onze helpdeskmedewerkers verlenen deskundig advies en hebben voor elk vraagstuk een oplossing. Bovendien kun je met een basislidmaatschap onze juristen tegen een gereduceerd tarief inschakelen voor zzp rechtsbijstand en incasso.

Kortingen en voordelen

Met het basislidmaatschap profiteer je ook nog eens van diverse kortingen en voordelen. Kijk bij ZZP Korting voor het actuele overzicht. Ook kun je -tegen een gereduceerd tarief- een modelovereenkomst op maat laten maken en gebruikmaken van het model ‘algemene voorwaarden voor zzp’ers’ . En hebt de mogelijkheid je vakmanschap te tonen door je aan te sluiten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman: een initiatief van Zelfstandigen Bouw.

Lid worden?

Je sluit het basislidmaatschap al af voor € 25 per jaar. Klik op de button om direct het basislidmaatschap af te sluiten of bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact). Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.
Klik hier als je meer wilt weten over onze andere lidmaatschapsvormen.