SUB-MENU

Incassolidmaatschap

Vertrouw op onze deskundige hulp en advies én zzp-incassoservice!

Als zzp’er komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen minder eenvoudig maken. Met het zzp incassolidmaatschap ondersteunt Zelfstandigen Bouw je met advies, informatie én incassoservice; met kennis die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Want jij wilt toch gewoon je werk doen? Daar zorgen we graag voor.

Incassoservice

Met het incassolidmaatschap van Zelfstandigen Bouw maak je onbeperkt gebruik van onze incassoservice. Als klanten je factuur niet betalen, spannen wij ons in om je vordering te incasseren.

Juridisch advies en informatie

Met het lidmaatschap weet je bovendien zeker dat je als zzp’er niet alleen staat. Wij helpen je ook bij vragen over zelfstandig ondernemen en juridische kwesties. Onze zzp helpdesk verleent deskundig advies en vindt een antwoord op al jouw vragen! Heb je naast incassoservice ook zzp rechtsbijstand nodig? Geen probleem. Tegen een gereduceerd tarief schakel je onze juristen in.

Kortingen en voordelen

Kijk bij ZZP Korting voor nog meer ledenvoordeel, zoals korting op gereedschap, tanken, website en verzekeringen. Ook kun je -tegen een gereduceerd tarief- een modelovereenkomst op maat laten maken en gebruik maken van het model ‘algemene voorwaarden voor zzp’ers’. Je  ontvangt onze lijst met wanbetalers en hebt de mogelijkheid je vakmanschap te tonen door je  aan te sluiten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman; een initiatief van Zelfstandigen Bouw.

Lid worden?

Je sluit het incassolidmaatschap al af voor € 50 per jaar. Klik op de button om direct lid te worden of bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact). Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan of klik op het overzicht voor al onze lidmaatschapsvormen.