SUB-MENU

Laag BTW tarief

Het is als individuele zzp’er in bouw, hout en techniek eigenlijk niet mogelijk om iets te veranderen in politiek Den Haag. Ook daarvoor is Zelfstandigen Bouw. Al jarenlang zijn wij de specialist als het gaat om belangenbehartiging in jouw branche. We staan er en draaien er niet omheen. Dankzij onze 10.000 leden kunnen wij een eenduidig en sterk signaal afgeven aan de politiek.

Verlaging btw tarief.

Zelfstandigen Bouw heeft zich met succes ingezet voor verlaging van het btw tarief in de bouw tijdens de crisis van de afgelopen jaren. Dit heeft veel zzp’ers geholpen om voldoende opdrachten te krijgen in de crisisjaren. Tienduizenden zzp’ers hebben hierdoor hun bedrijf draaiende kunnen houden. Zelfstandigen Bouw is van mening dat het lage btw tarief in de bouw voor altijd moet gaan gelden. Daarvoor zetten wij ons in richting de politiek.

Wil je Zelfstandigen Bouw steunen bij het behartigen van belangen van zzp’ers?

Word dan lid. Dat kan al vanaf € 25 per jaar. Naast belangenbehartiging kan je ook altijd bij ons terecht voor de informatie die je nodig hebt om te ondernemen en kun je gebruik maken van diverse kortingen. Bel ons op: 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.

 

 

btw-nee