SUB-MENU

Over ons

Zelfstandigen Bouw: dé specialist voor zzp’ers in bouw, hout en techniek!

Zelfstandigen Bouw is voor zzp’ers in bouw, hout en techniek al jaren de vraagbaak en adviseur. Niet alleen bij juridische zaken, maar ook bij alles wat komt kijken het runnen van je eigen zaak. Als lid sta je er met ons nooit alleen voor, we helpen je altijd verder! Wie kan jou als zzp’er nu beter ondersteunen dan een organisatie die zich al jaren met passie inzet voor zzp’ers in bouw, hout en techniek? Zelfstandigen Bouw is een organisatie voor en door vakmannen. De leden, ledenraad en het bestuur bestaan uit collega zzp’ers. Zo weten wij wat er leeft, en kunnen wij onze diensten steeds weer afstemmen op de behoeftes van de zzp’ers. Dit doen wij zonder winstoogmerk.

Voorbeelden van nieuwe initiatieven voor zzp’ers in bouw, hout en techniek

In 2012 lanceerden wij het Keurmerk Kwaliteitsvakman, omdat onder leden een grote behoefte was om zich te kunnen onderscheiden als vakman die kwaliteit levert. In 2015 ging Kwaliteitsvakman.nl van start: dé website voor en door vakmannen. Een platform waar je als vakman in contact met serieuze opdrachtgevers die behoefte hebben aan vakwerk, uitgevoerd door vakmannen.

Waarom Zelfstandigen Bouw?

Onze kracht is dat wij diensten, informatie en kortingen aanbieden die afgestemd zijn op de specifieke behoefte van zzp’ers in bouw, hout en techniek. Waar nodig laten wij ook eensgezind en krachtig van ons horen. Bijvoorbeeld in Den Haag als het gaat om betere regels en wetten.

Zelfstandigen Bouw..

  • Komt op voor de belangen van zzp’ers. Met 10.000 leden en jarenlange ervaring behartigen wij met passie de belangen van zzp’ers in bouw, hout en techniek.
  • Helpt zelfstandigen verder bij vragen en problemen.
  • Heeft veel kennis en expertise in huis: zowel op het juridische vlak als over het ondernemerschap en spreekt de taal van de vakman.
  • Zorgt voor inkoopvoordelen en gunstige polisvoorwaarden bij verzekeraars.
  • Geeft je korting op o.a. tanken, het bouwen van je website, VCA-cursus of je administratie;
  • Is dé partner van zzp’ers in bouw en heeft geen winstoogmerk!

Zelfstandigen Bouw

Postbus 432 3440 AK  Woerden Telefoon: 0348 – 439 000 Fax: 0348 – 439 001 E-mail: info@zelfstandigenbouw.nl Wij zijn te bereiken op werkdagen van 9 tot 5 uur.  

Meer weten? Lees hier verder.