fbpx

Dienstverlening & lidmaatschap

Ben je werkzaam als zzp’er in de bouw? Dan komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen soms knap lastig maken. Wij ondersteunen je en helpen je verder. We geven informatie en helpen je met ondernemerskwesties en juridische zaken. Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers in de bouw hebben wij veel kennis en expertise in huis. Want jij wilt toch gewoon je werk doen? Daar zorgen wij graag voor.  Al 10.000 zzp’ers zijn overtuigd.

Waarom aansluiten bij Zelfstandigen Bouw?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis. Zowel op juridische als op het ondernemersvlak. Maar wij mengen ons ook in de politiek. Want het belang van zzp’ers wordt nogal eens over het hoofd gezien. Wij zorgen ervoor dat jouw stem in Den Haag gehoord wordt. Door actief de politieke discussie te voeren en oplossingen te zoeken die goed voor jou zijn als zzp’er.

Zo ondersteunen we jou als ondernemer in de bouw:

Rechtshulp & advies

Bevat:

✓ Rechtsbijstand compleet
✓ Incassoservice
✓ Ondernemersadvies

Lees verder

Verzekeringen

Kies uit:

✓ Aansprakelijkheid
✓ Collectieve zorgverzekering
✓ En veel meer

Lees verder

Kortingen

ledenkorting via onze partners

✓ Tankpas
✓ VCA
✓ Administratie

Lees verder

Kennisbank

Actuele informatie over

✓ Belasting
✓ Wetgeving
✓ Bedrijfsvoering

Lees verder

Arbeidsongeschiktheid

Werken in de bouw is niet altijd zonder gevaren. Hoe ziet jouw toekomst eruit als je geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt? Niet het leukste onderwerp, maar als ondernemer zul je er wel over na moeten denken. Bekijk onze oplossingen voor arbeidsongeschiktheid:

  • AOV Bouw, voor en door zzp’ers in de bouw

  • Collectieve ongevallenverzekering

kennisbank

Starterskit

Starten als zzp’er in de bouw? Zorg dat je goed voorbereid bent, want er komt het nodige op je af. Zelfstandigen Bouw begeleidt al jaren zzp’ers in de bouw. Ook als je nog niet bent gestart als zzp’er en je je nog aan het oriënteren bent.Lees verder

Lidmaatschap

Alle diensten van Zelfstandigen Bouw zijn uitsluitend af te sluiten voor leden. Voor slechts €25 per jaar ben je lid. Met 10.000 aangesloten vakmannen zijn wij al bijna 20 jaar de grootste ondernemersorganisatie voor en door zzp’ers in bouw, hout en techniek.

Lees verder
collectieve ongevallenverzekering