SUB-MENU

Pensioen ZZP schilders en stukadoors

Ben je als als zzp’er werkzaam als schilder, glaszetter of in het afwerkingsbedrijf?

Dan ben je verplicht aangesloten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (BPF Schilders). Ga je als zzp’er in één van deze beroepsgroepen aan de slag, dan moet je je schriftelijk aanmelden bij het BPF Schilders.

Zelfstandigen Bouw ontvangt veel klachten over het BPF Schilders. Klachten over de verplichte deelname,  over het kwijtraken van vroegpensioen, over de bejegening. Uit de enquête die Zelfstandigen Bouw heeft gehouden onder zzp-schilders blijkt dat zelfstandige schilders van deze verplichting af willen.  

Ben je als zzp’er werkzaam als stukadoor, in het afbouw-, het natuursteen- of terrazzobedrijf?

Dan ben je verplicht aangesloten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid (BPF Bouw). Wanneer je als zzp’er in één van deze beroepsgroepen gaat werken, moet je je schriftelijk aanmelden bij dit pensioenfonds.

Meer weten over de mogelijkheden om als zzp’er je eigen pensioen te bepalen?

Word dan lid van Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid voor slechts € 25 per jaar. Bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.

 

 

zelfstandige meubelmaker, administratie, zzp pakket, verzekeringen