SUB-MENU

Standaard lidmaatschap

Doe je voordeel met het standaard lidmaatschap van Zelfstandigen Bouw

Als zzp’er in bouw, hout of techniek lever je vakwerk. Daar ligt jouw kracht! Maar je bent ook ondernemer en daar komt best veel bij kijken. Daarvoor is Zelfstandigen Bouw. We geven informatie, verlenen juridische bijstand en behartigen je belangen. Zodat jij dóór kunt met ondernemen.

Incassoservice, rechtsbijstand inclusief gerechtelijke procedure

Het standaard lidmaatschap is het meest gekozen lidmaatschap. Als lid ben je verzekerd van incassoservice én bedrijfsrechtsbijstand, zo nodig tot in de rechtbank. Dit is bij het lidmaatschap inbegrepen. Bij een rechtszaak ben je bovendien geen eigen bijdrage verschuldigd. Ook staan onze juristen altijd voor je klaar met informatie en dagelijks antwoord op al je vragen, want wij zorgen maar al te graag dat jij door kunt met je echte werk.

Modelovereenkomsten

Wil je weten of je een modelovereenkomst nodig hebt, of twijfel je over een modelovereenkomst die je is voorgelegd? Schakel onze juristen in. Ze maken zelfs gratis een modelovereenkomst voor jou op maat.

Kortingen en voordelen

Kijk bij ZZP Korting voor nog meer voordeel zoals kortingen op verzekeringen, administratie, gereedschap en VCA VOL. Als lid kun je gebruik maken van alle voorbeeld documenten inclusief voorbeeld algemene voorwaarden voor zzp’ers’ en de lijst met wanbetalers. Ook heb je de mogelijkheid je vakmanschap te tonen door je aan te sluiten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman: een initiatief van Zelfstandigen Bouw.

 

Lid worden?

Het standaard lidmaatschap kost slechts € 200 per jaar of € 20 per maand. Je bent dan verzekerd van incassoservice en rechtsbijstand. Klik op de button om direct het standaard lidmaatschap af te sluiten of vraag ons gratis infopakket aan. Meer weten over onze andere lidmaatschapsvormen? Klik dan op overzicht.