SUB-MENU

Zwartboek AOV zzp’ers werkzaam in de bouw

De laatste paar jaar regent het klachten over AOV-verzekeraars. Door hun wanbeleid nemen de klachten onder de zzp’ers in de bouw alleen maar toe. Klachten over torenhoge premiestijgingen, de weigering een verzekering af te sluiten, het stopzetten van de verzekering ruim voor het bereiken van de AOW-leeftijd en het neerzetten van zzp’ers als leugenaars als het gaat om hun medisch verleden. Tot nu toe zijn de verzekeraars doof voor de klachten die wij over hen binnen krijgen. Reden voor Zelfstandigen Bouw een Zwartboek te maken over deze misstanden onder zzp’ers in de bouw.

Ruim 300 leden hebben gehoor gegeven aan de oproep hun ervaringen met AOV-verzekeraars met ons te delen. Dank daarvoor! Op 9 februari heeft voorzitter Charles Verhoef dit Zwartboek aan de Tweede Kamer overhandigd met de oproep deze misstanden onder zzp’ers in de bouw aan te pakken. Namens ruim 300 slachtoffers roept onze voorzitter de Tweede Kamer op te zorgen dat een ieder die zich wil verzekeren dat ook op een fatsoenlijke wijze kan doen. AOV dient een recht te zijn! Voor iedereen, dus ook voor zzp’ers.

Wil je het Zwartboek ‘Verzekerd van Armoede’ ontvangen?

Klik op de button en vul het formulier in. Wij zorgen er dan voor dat je z.s.m. een exemplaar per e-mail ontvangt.

 

 

Ben je nog geen lid en wil je ook onze belangenbehartiging voor zzp’ers in de bouw steunen?

Sluit je aan, want samen staan we sterk. Neem contact op per telefoon: 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact), of word direct lid en klik op de button. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.