SUB-MENU

ZZP Belangen

Met Zelfstandigen Bouw word je goed vertegenwoordigd!

Als zzp’er zijn er altijd zaken die spelen in de branche of politiek waar je geen of weinig invloed op hebt. Ook daarom word je lid van Zelfstandigen Bouw. Al 15 jaar zetten wij ons met passie en volharding in voor zzp’ers in bouw, hout en techniek. Wij vragen aandacht voor kwesties die zzp’ers tegenkomen, want samen staan we sterk.

Belangenbehartiging voor zzp’ers

Zaken waar wij opkomen voor het belang van zzp’ers in bouw, hout en techniek zijn bijvoorbeeld: arbeidsongeschiktheidsverzekering voor alle zzp’ers, pensioen voor zzp’ers, verminderen regeldruk, VAR, Zelfstandigenaftrek, weren van zzp’ers in CAO’s en nakomen van betalingsverplichtingen grote bouwbedrijven. Met 10.000 leden hebben we een sterke positie in onderhandelingen en bij de behartiging van belangen. Met deze grote achterban is het mogelijk om in Den Haag een vuist te maken met eenduidig geluid. Als individuele zzp’er heb je eigenlijk geen of nauwelijks inspraak of invloed op de landelijke politiek. Maar omdat er zo veel zelfstandigen bij ons aangesloten zijn, kunnen wij in Den Haag wel degelijk invloed uitoefenen en ons sterk maken voor de belangen van alle zzp’ers in bouw, hout en techniek.

Zelfstandigen Bouw weet wat er speelt

Dankzij ons contact met leden weten wij ook precies waar knelpunten liggen en problemen ontstaan. We staan er en draaien er niet omheen. We helpen je als zzp’er maar al te graag met ondernemen.

Wil je ook zzp belangenbehartiging steunen?

Word dan lid, want samen staan we sterk. Neem contact op per telefoon: 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact), of word direct lid en klik op de button. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar.  Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.