SUB-MENU

Zelfstandigenaftrek

Als zzp’er heb je recht op zelfstandigenaftrek. Regelmatig gaan in de politiek – en niet alleen daar – stemmen op om die aftrek te beperken of zelfs af te schaffen. Als zzp’er is het moeilijk dan jouw stem te laten horen. Zelfstandigen Bouw kan dat wel; omdat wij 10.000 leden achter ons hebben staan.

Zzp’er draagt ondernemersrisico

Zzp’ers zijn ondernemers en dragen zelf alle risico’s die bij het ondernemerschap horen. Zzp’ers krijgen geen werkloosheidsuitkering wanneer ze geen opdrachten binnenhalen. Dat risico dragen zij zelf. Zzp’ers krijgen ook geen arbeidsongeschiktheidsuitkering wanneer zij door ziekte niet meer kunnen werken. Ook dat risico dragen zij zelf. Daar mag dan wel zelfstandigenaftrek tegenover staan, vindt Zelfstandigen Bouw. Wij hebben ons in het verleden met succes hard gemaakt voor het behoud van de zelfstandigenaftrek. En ook in de toekomst blijven wij dat doen.

Wil jij samen met ons opkomen voor de belangen van zzp’ers?

Word dan lid van Zelfstandigen Bouw. Hoe meer leden wij achter ons hebben staan, hoe beter wij jouw stem kunnen laten horen. Je bent al lid vanaf € 25. Neem contact met ons op via 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of word direct lid en klik op de button. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.