SUB-MENU

ZZP Helpdesk

Informatie en advies van onze zzp helpdesk

De helpdeskmedewerkers van de zzp helpdesk staan dagelijks klaar om antwoord te geven op al je vragen en zijn bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Zij assisteren en adviseren bij vragen en problemen die je tegenkomt tijdens het uitoefenen van je werk als zelfstandig ondernemer in bouw, hout of techniek.

Direct en persoonlijk contact

Als je vragen hebt, wil je snel antwoord. Daarom staat Zelfstandigen Bouw je direct telefonisch te woord. Dus: geen keuzemenu, maar direct persoonlijk contact en hulp van onze medewerkers!

Vragen? Stel ze aan de zzp helpdesk!

De zzp helpdesk van Zelfstandigen Bouw beantwoordt al je vragen en geeft advies over onder andere:

  • Incasso en bedrijfsrechtsbijstand.
  • Welke verzekeringen je als zzp’er het beste kunt afsluiten.
  • Administratie.
  • Btw-tarieven.
  • Pensioen op maat voor zzp’ers.
  • Algemene voorwaarden voor zzp’ers.

Jarenlange ervaring met zzp’ers in de bouw

Door onze jarenlange ervaring met zzp’ers in bouw, hout en techniek hebben wij veel kennis en expertise in huis. Zowel op juridisch vlak als over zelfstandig ondernemerschap in de bouw. 95% van onze leden adviseert collega zzp’ers ook lid te worden van Zelfstandigen Bouw. En wie kan er nu beter helpen bij het beantwoorden van je vragen dan een organisatie die al jaren met passie in deze branche actief is? 

Ook gebruik maken van de expertise van de ZZP Helpdesk?

Vanaf slechts € 25 kun je al gebruik maken van onze ZZP Helpdesk. Bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.

 

 

kl0954 groepsfoto juridisch