SUB-MENU

ZZP Incasso

Incassoservice speciaal voor zzp’ers in bouw, hout en techniek

Als zzp’er wil je vooral je vak uitoefenen. Maar hoe ga je om met opdrachtgevers die niet kunnen of willen betalen? Zzp’ers hebben helaas in toenemende mate te maken met opdrachtgevers die niet of slecht betalen. Als zzp’er zal je hier ongetwijfeld een keer mee geconfronteerd worden. Daarom biedt Zelfstandigen Bouw het zzp incassolidmaatschap. Een hele zorg minder.

Voordelen zzp incasso

  • Gratis advies en informatie van onze helpdesk
  • Gratis en onbeperkte zzp incassoservice
  • Kortingen op o.a. verzekeringen, administratie, tanken en VCA

De voordelen van het zzp incassolidmaatschap van Zelfstandigen Bouw

De zzp incassoservice van Zelfstandigen Bouw is gespecialiseerd in het oplossen van betalingsgeschillen en helpt bij de aanpak van wanbetalers. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak maken wij het verschil.

Met het zzp incassolidmaatschap van Zelfstandigen Bouw kan je zorgeloos werken: het incasseren van achterstallige betalingen laat je aan ons over.

Ook gebruik maken van de incassoservice van ZZP Incasso?

Vanaf slechts € 50 kun je al gebruik maken van onze ZZP Incasso. 95% van onze leden beveelt ons aan bij collega zzp’ers. Sluit je dus snel aan. Bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.