SUB-MENU

Bouw7 Bouw software

Meer tijd voor het echte werk. Planning – Projectadministratie – Facturatie

Bouw7 is ontwikkeld om de gehele bouwindustrie te ontzorgen op het gebied van administratie, planning en beheer. Het biedt alle zzp’ers in de bouw de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke applicatie op de smartphone en tablet de gewerkte uren, materialen, afval en bonnen te registreren. De applicatie geeft de gebruiker tevens toegang tot alle beschikbare projectinformatie, tekeningen en bestek. De gegevens die hier worden ingevoerd zijn direct beschikbaar in de Bouw7 kantoorapplicatie.

Op kantoor of thuis kan de ondernemer via de Bouw7 kantoorapplicatie gemakkelijk het project in de gaten houden, direct projecten nacalculeren of factureren. Hierdoor wordt het factureren van een project eenvoudiger dan ooit en blijft er een veel meer tijd over voor het echte werk! De software van Bouw7 is ondertussen al met vele boekhoudprogramma´s te koppelen zoals Exact Online, SnelStart en Twinfield.

Voordelen voor zzp’ers:

  • Duidelijk overzicht in de urenregistratie (direct een overzicht voor de fiscus met betrekking tot het urencriterium)
  • Alle soorten projecten eenvoudig beheren
  • Het plannen van projecten in een duidelijk overzicht
  • Op ieder moment geeft de kantoorapplicatie een duidelijk overzicht van je administratie
  • Nacalculatie en projectbewaking.
  • Direct factureren vanuit Bouw7 (ook deel- of termijnfacturatie)
  • De Bouw7 app is beschikbaar voor iOS en Android

Voordeel leden Zelfstandigen Bouw

Voor zzp’ers die lid zijn van Zelfstandigen Bouw kost het Bouw7 platform abonnement het eerste jaar maar € 24 per maand in plaats van € 29 per maand. Zo heb je één jaar basislidmaatschap van Zelfstandigen Bouw in een half jaar alweer terugverdiend. Bij Bouw7 ben je niet gebonden aan een vast contract, wij hanteren een opzegtermijn van één dag.

 

 

 

Nog geen lid en wil je gebruik maken van Bouw7? Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Klik op de button om direct het basislidmaatschap af te sluiten of vraag een gratis infopakket aan. Je kunt ons ook bellen op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact).