SUB-MENU

Bouwmateriaal en gereedschappen

ZZP ledenkorting op bouwmateriaal bij BPG

Zelfstandigen Bouw en BPG zijn een samenwerking aangegaan om de positie van zzp’ers in de bouw te versterken.

Bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit

BPG sluit aan bij je behoeften als professional in de bouw. Zij hebben de juiste producten op voorraad, bieden ruime openingstijden, bezorging en service. Bij alle vestigingen koop je bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout en plaatmateriaal, tegels, keukens, tuin- en shopproducten, zoals gereedschap, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, pbm’s en toebehoren. Daarnaast biedt BPG producten van eigen merk, zoals cement, kit, schroeven en spijkers.

Ledenkorting

  • 5% korting
  • exclusieve BPG aanbiedingen
  • als lid van Zelfstandigen Bouw mag je gebruik maken van de speciale kennisworkshops die BPG organiseert

Daarom BPG:

Landelijke spreiding met 38 vestigingen. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt. De vakkennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door trainingen. Voor trouwe klanten zijn er loyaliteitsacties: zij ontvangen o.a. de folder met speciale aanbiedingen en acties.

Nog geen lid en wil je gebruik maken van korting bij BPG?

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Klik op de button om direct het basislidmaatschap af te sluiten of vraag een gratis infopakket aan. Je kunt ons ook bellen op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact).