SUB-MENU

Verzekeringen

Doe je voordeel met zzp verzekeringen via Zelfstandigen Bouw Verzekeringsvoordeel.

Heb je er al bij stilgestaan welke risico’s je loopt en of je hier als zzp’er voor verzekerd bent? Een goede en betrouwbare verzekering is van groot belang voor een zelfstandig ondernemer. Ondernemen is risico’s nemen, maar op onnodige risico’s zit niemand te wachten. Als ondernemer denk je vast ook aan financiële gevolgen van ziekte, arbeidsongeschiktheid, bedrijfsaansprakelijkheid of een ongeval. Leden van Zelfstandigen Bouw kunnen gebruik maken van een totaalconcept voor hun verzekeringen via Zelfstandigen Bouw Verzekeringsvoordeel. Scherp geprijsd, met uitstekende voorwaarden en oplossingen op maat. De verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan, maar kunnen ook los afgesloten worden. 

Besparen op premie? Doe de gratis verzekeringscheck!

Zelfstandigen Bouw Verzekeringsvoordeel kijkt graag samen naar je verzekeringen, de bijbehorende dekkingen en polisvoorwaarden. Maak gebruik van deze service en kijk of je kunt besparen op de premie. Geen bedrijf is hetzelfde en je wilt je natuurlijk alleen verzekeren voor de risico’s die van toepassing zijn op jouw bedrijfsvoering.

De scherpste premie en beste dekking voor jou!

  • Flinke besparingen.
  • Gratis verzekeringscheck.
  • Uitstekende voorwaarden voor zzp’ers.
  • Gratis advies van een zzp verzekeringsexpert.
  • Een verzekering op maat.
  • Gemak dankzij een online overzicht.
  • Overstapservice, wij regelen alles voor je!

Heb je als zzp’er het standaard lidmaatschap afgesloten, dan ben je automatisch verzekerd van bedrijfsrechtsbijstand, maar dat is natuurlijk niet voldoende. Daarom biedt Zelfstandigen Bouw een totaalconcept met verzekeringen voor alle risico’s die je loopt. Alles verzekeren is niet altijd nodig, maar een aantal verzekeringen afsluiten is wel verstandig. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zzp bedrijfsaansprakelijkheid (BAV)
  • Zzp ziektekosten

Als ondernemer wil je onnodige risico’s uitsluiten, word daarom lid van Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid voor € 25 per jaar. Voor welk lidmaatschap je ook kiest, je kunt altijd gebruik maken van korting op verzekeringen via Zelfstandigen Bouw Verzekeringsdienst. Kijk op Zelfstandigen Bouw Verzekeringsvoordeel als je meer wilt weten over verzekeringen of download onze brochure Wil je persoonlijk advies? Vult dan het contactformulier in en je wordt teruggebeld.