SUB-MENU

Administratie

Korting op administratie en boekhouding via Zelfstandigen Bouw

De boekhouding! Iedereen weet dat het moet, maar natuurlijk besteed je liever tijd aan andere zaken. Een goed georganiseerde administratie is echter belangrijk voor het bestaan van je bedrijf. Als je weet hoe je bedrijf er financieel voorstaat, kan je namelijk de juiste beslissingen nemen.

Boekhouding uitbesteden

Zelfstandigen Bouw begrijpt dat je zo weinig mogelijk tijd wilt spenderen aan het bijhouden van je administratie. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met EasyZZP, een administratiekantoor dat tegen een gereduceerd tarief de boekhouding uit handen neemt. Het enige wat je nog hoeft te doen is het scannen van facturen en deze opsturen.

Voordelen EasyZZP

  • Altijd online inzicht in je administratie.easyzzp
  • Gemakkelijk bonnetjes uploaden via je telefoon.
  • Aangifte BTW en inkomstenbelasting.
  • Vast maandbedrag vanaf € 94 per maand.
  • Contactpersoon voor al je financiële en administratieve vragen.

Leden Zelfstandigen Bouw ontvangen 10% korting op het maandtarief bij het Basis, Plus of DGA pakket en 50% korting op de inrichtingskosten. Vraag vrijblijvend je persoonlijke offerte aan of kijk op de website voor meer informatie over de voordelen, tarieven en administratiepakketten.

Waarom boekhouding uitbesteden?

Als je de boekhouding uit handen geeft houd je meer tijd over om vakwerk te leveren, blijft de Belastingdienst tevreden en heb je altijd inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Wil je ook gebruik maken van de korting bij het uitbesteden van je boekhouding?

Word dan lid van Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25. Neem contact met ons op via 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of word direct lid en klik op de button. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.