SUB-MENU

Cursusaanbod zzp’ers in de bouw

Je vakmanschap is je brood. Als zelfstandige vakman moet je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied. Daarom is het belangrijk dat je je blijft scholen. Specialistische kennis en ervaring worden steeds belangrijker. Zorg er daarom voor dat je je als zzp’er in de bouw die kennis eigen maakt. Daarmee vergroot je je kans op interessante opdrachten.

Veel bedrijven en consumenten vragen naar certificaten als bewijs van vakmanschap. Met de juiste diploma’s en certificaten kan je je als zzp’er positief onderscheiden en vergroot je je marktwaarde.

Ook Zelfstandigen Bouw hecht aan vakmanschap. Daarom willen wij je stimuleren in jezelf te investeren. Samen met onze samenwerkingspartners bieden wij flinke kortingen aan op cursussen. 

Nog geen lid en wil je gebruik maken van korting op cursussen?

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Klik op de button om direct het basislidmaatschap af te sluiten. Wil je meer informatie? Vraag dan een gratis infopakket aan. Je kunt ons ook bellen op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact).